Jemputan Majlis Perkahwinan Hafiz & Suria

Assaalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Sila layari laman ini juga–> http://suriabatek.blogspot.com

Bagi anda yang melawati laman ini, dan mereka yang masih belum menerima kad anda semua dijemput hadir ke majlis perkahwinan kami pada:

Sebelah perempuan : 25 November 2007 (Ahad) 12.30 pm – 3.30 pm

Sebelah lelaki: 2 December 2007 (Ahad) 12.30 pm – 3.30 pm

Sila rujuk kad yang dilampirkan.

KEHADIRAN ANDA AMAT DIHARGAI.

TERIMA KASIH.

Kad Jemputan

Peta Lokasi Rumah Pengantin Lelaki dan Perempuan

Klik gambar dibawah untuk melihat kain-kain yang cantik dan murah.

http://suriabatek.blogspot.com

http://suriabatek.blogspot.com

Advertisements

19 thoughts on “Jemputan Majlis Perkahwinan Hafiz & Suria

  1. helo2…apis, aku kasik alamat aku nih..nk kad betul…xnk kad yg ni…

    no 14 jalan lep 7/18 taman lestari putra,
    bandar putra permai,
    43300 seri kembangan, selangor

  2. ok…ngam..
    kad atas ni untuk rujukan je..
    real kad aku anta kat sesape yg drop alamat kat aku..
    sesape yg belum bg alamat tu…boleh la bagi..ASAP..
    Selagi stok masih ada..hehehe…

  3. huhuhhuu…lupa lak nk ckp tahniah apis…akhirnya, kawen jugak hang..kekeke… semoga berbahagia hingga akhir hayat..pegi dua2 kenduri ok ke?kekekeke

  4. aha… tu la.. mesti akak ko tgh rindu kat ko tu.. dtg la kolo pilah.. dari palong ke kolo pilah sama je jauhnya dari kolo pilah ke palong.. +-20min je..
    datang jgn tak datang..datang jgn tak datang..datang jgn tak datang..

  5. ni alamat aku,
    YUSNIZAM MOHAMMAD SALLEH
    5,SERI MARGOSA A/4,
    BANDAR SERI BOTANI,
    IPOH 31350
    PERAK

    P/S – KALAU AKU X DAPAT DATANG,SELAMAT PENGANTIN BARU LA YER…TP AKU TRY LER …

  6. aku dah drop address kat email, tapi aku drop lagi kat sini.. so kene gak kasik kad kat aku.

    62-3-5, Sri Ayu Apartment,
    Jalan 14/55A,
    Taman Setiawangsa,
    54200 KL.

    Pesanan penaja, aku dah letak kat email.. malah nak ulang taip kat sini.
    Papepun.. Selamat Pengantin Baru!!

    -Ha-

  7. hafiz….congrats….
    akhirnya tamat lah zaman bujang ko…
    moga bhagia sampai akhir hayat…
    aku memang nak gi kenduri ko..
    tapi tak janji..pasal wife aku dah ngandung 5 bulan lbh..
    still kat ganu…..
    aku je yg wekend slalu balik sana..
    anyway aku try…apapun slamat pengantin baru..
    tamatlah geng bujang hekmat resources and budak2 yg penah duk ngan klate boys..huhu

  8. tq wa..
    hope dptla datang..lamo tak jumpo nih… masa aku pun tak menentu..
    the past life being historical hehe.. tabik springgggg..

  9. ko kawin ngan sape ni?..awek uitm gak ke…hehhe…
    ni adress aku…

    no 1, Jalan LEP 6/11,
    bandar putra permai,
    43300 seri kembangan, selangor

  10. thanks Gmie.. hope to see u all.. panjang2kan la invitation ni..
    tp kalu ko boleh menjelmakan diri kat kenduri lelaki pun bagus.. kira ilmu jemaan ko setanding DEGAWAN.. huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s