Jemputan Majlis Perkahwinan Hafiz & Suria

Posted: October 30, 2007 in Perkahwinan
Tags: , , ,

Assaalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Sila layari laman ini juga–> http://suriabatek.blogspot.com

Bagi anda yang melawati laman ini, dan mereka yang masih belum menerima kad anda semua dijemput hadir ke majlis perkahwinan kami pada:

Sebelah perempuan : 25 November 2007 (Ahad) 12.30 pm – 3.30 pm

Sebelah lelaki: 2 December 2007 (Ahad) 12.30 pm – 3.30 pm

Sila rujuk kad yang dilampirkan.

KEHADIRAN ANDA AMAT DIHARGAI.

TERIMA KASIH.

Kad Jemputan

Peta Lokasi Rumah Pengantin Lelaki dan Perempuan

Klik gambar dibawah untuk melihat kain-kain yang cantik dan murah.

http://suriabatek.blogspot.com

Comments
  1. encikbakar says:

    helo2…apis, aku kasik alamat aku nih..nk kad betul…xnk kad yg ni…

    no 14 jalan lep 7/18 taman lestari putra,
    bandar putra permai,
    43300 seri kembangan, selangor

  2. flakesns says:

    ok…ngam..
    kad atas ni untuk rujukan je..
    real kad aku anta kat sesape yg drop alamat kat aku..
    sesape yg belum bg alamat tu…boleh la bagi..ASAP..
    Selagi stok masih ada..hehehe…

  3. alaikayra says:

    Askum..
    Alahai cana nak kirim kat aku, aku kat brunei, nak pegi pun tak dapat la, juz to say congrats ye… semoga berkekalan hingga ke ahir hayat.. amin..

  4. encikbakar says:

    huhuhhuu…lupa lak nk ckp tahniah apis…akhirnya, kawen jugak hang..kekeke… semoga berbahagia hingga akhir hayat..pegi dua2 kenduri ok ke?kekekeke

  5. flakesns says:

    hahaha thanks… datang la dua2 kenduri.. jalan jalan la wei ke Kolo Pilah…

  6. encikbakar says:

    best2 leh pegi dua-dua…mkn free…insyaAllah boley kot gi kolo pilah…alang2 singgah umah akak aku kt palong…

  7. flakesns says:

    aha… tu la.. mesti akak ko tgh rindu kat ko tu.. dtg la kolo pilah.. dari palong ke kolo pilah sama je jauhnya dari kolo pilah ke palong.. +-20min je..
    datang jgn tak datang..datang jgn tak datang..datang jgn tak datang..

  8. angin_laut says:

    aku doakan ko bahagia hingga ke anak cucu… heheheh…

  9. flakesns says:

    time kasih yati…lama tak jumpa ko..hampir 4 thn kot..

  10. yusnizam says:

    ni alamat aku,
    YUSNIZAM MOHAMMAD SALLEH
    5,SERI MARGOSA A/4,
    BANDAR SERI BOTANI,
    IPOH 31350
    PERAK

    P/S – KALAU AKU X DAPAT DATANG,SELAMAT PENGANTIN BARU LA YER…TP AKU TRY LER …

  11. Ha says:

    aku dah drop address kat email, tapi aku drop lagi kat sini.. so kene gak kasik kad kat aku.

    62-3-5, Sri Ayu Apartment,
    Jalan 14/55A,
    Taman Setiawangsa,
    54200 KL.

    Pesanan penaja, aku dah letak kat email.. malah nak ulang taip kat sini.
    Papepun.. Selamat Pengantin Baru!!

    -Ha-

  12. flakesns says:

    halimah…ok ngam.. datang nanti tau.. ajak la kaum kerabat..Thanx😉

  13. azwa says:

    hafiz….congrats….
    akhirnya tamat lah zaman bujang ko…
    moga bhagia sampai akhir hayat…
    aku memang nak gi kenduri ko..
    tapi tak janji..pasal wife aku dah ngandung 5 bulan lbh..
    still kat ganu…..
    aku je yg wekend slalu balik sana..
    anyway aku try…apapun slamat pengantin baru..
    tamatlah geng bujang hekmat resources and budak2 yg penah duk ngan klate boys..huhu

  14. flakesns says:

    tq wa..
    hope dptla datang..lamo tak jumpo nih… masa aku pun tak menentu..
    the past life being historical hehe.. tabik springgggg..

  15. azwa says:

    ko kawin ngan sape ni?..awek uitm gak ke…hehhe…
    ni adress aku…

    no 1, Jalan LEP 6/11,
    bandar putra permai,
    43300 seri kembangan, selangor

  16. encikbakar says:

    huhuhuhu…apis, aku insyaAllah datang yg blah pompuan…kt kolo pilah mayb xdapat kot…ada hal sket..ok ka?

  17. poutte says:

    10-1-2 kelompok seri tanjung, jalan 1/7,
    seksyen 7, 43650 bandar baru bangi, selangor

  18. G-miEy says:

    congrates hapis…insyaallah aku menjelmakan diri di kenduri pempuan kot..hehe…

  19. flakesns says:

    thanks Gmie.. hope to see u all.. panjang2kan la invitation ni..
    tp kalu ko boleh menjelmakan diri kat kenduri lelaki pun bagus.. kira ilmu jemaan ko setanding DEGAWAN.. huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s